Onze troeven

Loonberekeningen en personeelsadministratie moeten perfect in orde zijn. Maar dit zijn nu net ook complexe en tijdrovende processen. Op basis van onze jarenlange ervaring werken wij een dienstverlening uit op maat van uw onderneming.

 

1. Met beide voeten in de praktijk

Het Sociaal Administratiekantoor is zelf een KMO, met 10 medewerkers verspreid over twee kantoren.

Elke dag staan we met beide voeten in de KMO-praktijk, net als onze klanten. Deze praktijkervaring helpt ons om (startende) ondernemers met kennis van zaken bij te staan en samen met hen te zoeken naar praktische, resultaatgerichte oplossingen voor hun organisatie.

 

2. Eén vast aanspreekpunt

Onze klantenbeheerders staan ter beschikking voor de klanten met hun dagelijkse vragen over contracten, ontslag, afwezigheden, verloning,… Zij controleren de loonverwerking en handelen de tewerkstellingsadministratie af.

 

3. Sociaaljuridische ondersteuning en advies

De klantenbeheerders van het Sociaal Administratiekantoor staan altijd paraat om de klanten snel praktische antwoorden te geven op sociaaljuridische vragen en de juiste regels op vlak van sociale wetgeving. Indien mogelijk geven we onmiddellijk telefonisch advies.

Voor complexe vragen over arbeidsreglementen of policies bv. brengen wij de  klanten in contact met een expert ter zake.

 

4. Handige loonsoftware

Specifiek voor KMO ’s is het loonpakket Easy Online ter beschikking. Met dit loonpakket beheren onze klanten hun personeelsgegevens en de maandelijkse prestaties van hun medewerkers. Na de loonberekening zijn alle loonbrieven en documenten beschikbaar in de software.

En voor de boekhouder/accountant worden alle boekhouddocumenten onmiddellijk en automatisch ingeladen op dit digitale platform.

 

5. Prijs op maat van de KMO

Voor de loonberekening en sociaaljuridisch basisadvies betaalt de onderneming maandelijks een forfaitair bedrag, dat mee evolueert met de grootte van de onderneming. Zo komt de klant nooit voor verrassingen te staan. 

 

6. Extra handen

Onze klantenbeheerders kennen het reilen en zeilen van uw onderneming door en door.

Kortom, met kennis van zaken maken we werk van uw volledige loonadministratie. We zijn uw partner om de sociale wetgeving toe te passen en de verschillende fiscale en administratieve verplichtingen na te komen. Zodat u zich volledig kunt concentreren op úw business.

 

7. Voor Boekhouders en Accountants

Het Sociaal Administratiekantoor heeft een partnership met CODABOX.

Over ons